Sivut

torstai 22. syyskuuta 2016

Throwback Thursday

TBT, Throwbäkkii, takaisinheitto ja niin edelleen. Instagramista tutut tägit. Yleensä tägiä käytetään kuvissa, mutta minä haluan toistaiseksi olla anonyymi. Tämä "takaisinheitto torstai" on kuitenkin hauska idea, ja olisi kiva soveltaa sitä täällä blogin puolella. Siispä, voisin yrittää kertoa millaista elämäni oli X määrä vuosia sitten. Jos suinkin kykenen avaamaan elämääni paljastamatta kuitenkaan liikaa, että arvataan kuka minä olen.
Kuvahaun tulos haulle throw back thursday

Vuonna 2008

Kahdeksan vuotta sitten kärsin pahasta masennuksesta ja sain ensimmäistä kertaa koskaan apua siihen. Kävin Sodankylän elokuvafestivaaleilla sekä Ilosaarirockissa. Erosin, löysin uuden ja erosin jälleen. Olin vegetaristi.
  Tuolloin vegaanisten tuotteiden määrä marketeissa, etenkin pienemmillä paikkakunnilla, oli aika olematonta. Ainoat kasvimaitovaihtoehdot taisivat olla erilaiset soijamaidot sekä kauramaito. En muista, että muita olisi tuolloin juuri ollut saatavilla. Tofua oli vaikea saada mistään, juuston korviketta oli vaikea löytää mistään, soijatuotteet kuten -rouhe ja -suikaleet taisivat olla ainoat kunnolliset proteiininlähteet ja lihankorvaajat kaupoissa. Pääkaupunkiseudulla tietenkin oli helpompaa, mutta en asunut lähelläkään Helsinkiä. Tuolloin kokeilin kauramaitoa ja totesin sen hirveäksi litkuksi. En ole uskaltanut kokeilla muita vaihtoehtoja, vaikka riisimaito voisi maun puolesta olla melko miedon makuista eikä mitenkään hirveää. Ehkä joskus.
 Olin muuttanut uudelle paikkakunnalle vuonna 2008. Aloitin tupakoinnin "aktiivisesti". Liftasin ensimmäistä kertaa pidemmän matkan, kuin maksimissaan 20 kilometriä. Kävelin suuren putkikassin kanssa reilu 30 kilometriä keskellä ei mitään.
 Hajotin kenkäni festareilla ja niiden seurauksesta sain kumpaankin jalkapohjaan kamalan kokoiset rakot, jotka olivat monta viikkoa kipeät ja tulehtuneet. Kävely teki kipeää ja oli hankalaa, sillä rakot täyttyivät nesteellä monta kertaa päivässä, jolloin tuntui kuin olisin kävellyt golf-pallojen päällä.
 Suutuin ja mursin kämmenselästäni muutaman luun lyödessäni nyrkillä betoniseinään - erittäin fiksua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei ihana ihminen! Muistathan käytöstavat, myös internetissä? <3